Jedz mało i chudnij

Zbilansowana
dieta oznacza zjadanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w odpowiednich proporcjach. 40 procent diety
powinny stanowić warzywa. W
zdrowej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów oraz szpinaku. Najlepiej
przyrządzanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez nadmiaru przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier można jadać czasami, czyli bardzonieczęsto,
bo nie jest to składnik potrzebny w pokarmach codziennych.Jadanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Regularne konsumowanie wiedzie do dobrego
odchudzania się. Porcje jedzenia powinny być małe –
konsumując mało możemy być syci,
naukowcy to udowodnili. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
z pewnością wystarcza. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadakorzystny tłuszcz, więc
trzeba je niezbędnie włączyć do
lekkiej diety. Należy
jadać składniki jak najmniej
przetworzone, bo tylko takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z potraw oferowanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być wysokiej
klasy, bo tylko wysoka klasajest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : viagra bez recepty

kamagra w zelu

Post Author: admin